Syndicated Test

Team BELGYM pakt 3 medailles in Glasgow!

Van 2 tot 12 augustus ging in Glasgow (GBR) het Europees kampioenschap Toestelturnen door. Zowel onze jongens als meisjes in beide leeftijdscategorieën (juniores en seniores) kwamen in actie in de SSE Hydro Arena.

De seniores wisten in totaal 6 toestelfinales in de wacht te slepen. Nina Derwael verlengt haar titel als Europees kampioen aan de Damesbrug en voegt er de titel Vice-Europees kampioen aan de balk aan toe. Axelle Klinckaert pakte de bronzen medaille aan grond.

Ook de juniores zetten knappe prestaties neer in Glasgow! De meisjes eindigde op een 6de plaats in het teamklassement en de jongens op de 8ste plaats. Individueel werden er 4 toestelfinales geturnd.

Nieuws

Dennis Goossens en Noah Kuavita turnen toestelfinales in Glasgow

Zondag 12 aug 2018

Zondag 12 augustus, hét moment van de waarheid voor onze seniores van het Delhaize TOP-Team op het Europees kampioenschap te Glasgow (GBR). Vandaag staan de toestelfinales op de planning!

Rusland wint Teamfinale jongens in Glasgow

Zaterdag 11 aug 2018

Vandaag, zaterdag 11 augustus, ging in de SS Hydro Arena in Glasgow de teamfinale van de jongens door op het Europees kampioenschap!

2 Toestelfinales voor het Delhaize-TOP Team

Donderdag 9 aug 2018

9 Augustus, hét moment voor de seniores jongens om te tonen wat ze in hun mars hebben tijdens de kwalificaties van het Europees kampioenschap in Glasgow (GBR). Hier werkte de ploeg maandenlang naartoe.

Jongens werken podiumtraining af in Glasgow

Woensdag 8 aug 2018

Van 9-12 augustus komen onze jongens in actie in Glasgow (GBR) op het Europees kampioenschap Toestelturnen. Vandaag en gisteren werkten ze alvast hun podiumtraining af.

Nina Derwael pakt Europese titel en zilver, Axelle Klinckaert pakt brons!

Zondag 5 aug 2018

Zondag 5 augustus, the day voor onze seniores van het Delhaize TOP-team. Onze gymnasten zetten alles op alles en geven het beste van zichzelf tijdens de individuele toestelfinales.

Rusland wint Teamfinale Europees kampioenschap Glasgow 2018

Zaterdag 4 aug 2018

Zaterdag 4 augustus, tijd voor de teamfinale op het Europees kampioenschap in Glasgow. Hier zien we de 8 beste landen uit de kwalificaties terug.

Team BELGYM weerhoudt zich van teamfinale

Vrijdag 3 aug 2018

De technische omkadering (coaches, medische staf en teamleader) van de Koninklijke Belgische Turnbond (Gymfed) heeft na onderling overleg en overleg met de gymnasten beslist om niet deel te nemen aan de teamfinale die aanstaande zaterdag 4 augustus op het programma van het Europees kampioenschap Toestelturnen staat.

Juniores meisjes worden knap 6de in teamcompetitie!

Vrijdag 3 aug 2018

Vrijdag 3 augustus, na de kwalificaties van de seniores op het Europees kampioenschap te Glasgow (GBR) is het vandaag de beurt aan onze juniores. Onze Belgische ploeg komt in actie in subdivisie 4 samen met de meisjes van Ijsland en start aan de Damesbrug.

5 Finales voor Team BELGYM

Donderdag 2 aug 2018

Donderdag 2 augustus, het startschot van het Europees kampioenschap Toestelturnen meisjes in Glasgow. Onze gymnasten van het Delhaize TOP-team turnen een sterke wedstrijd en halen maar liefst 5 finales!

Meisjes werken podiumtraining af in Glasgow

Woensdag 1 aug 2018

Van 2 tot 5 augustus komen onze meisjes Toestelturnen in actie op het Europees kampioenschap in Glasgow (GBR). Afgelopen dagen werkten de seniores en juniores hun podiumtraining af.