Syndicated Test


Tweemaal goud én zilver voor Acrotrio op European Games!

Van 21 tot 30 juni stond in Minsk (Wit-Rusland) de tweede editie van de European Games op het programma. Deze European Games worden, net als de Olympische Spelen, om de vier jaar georganiseerd.

Het meisjes drie Charlotte Van Royen (Sportac Deinze), Talia De Troyer (Sportac Deinze) & Britt Vanderdonckt (Wild Gym) kwamen reeds op de eerste wedstrijddag van de European Games in actie. Ze brachten drie klasse-oefeningen en mochten op bijna alle onderdelen dan ook de gouden medailles in ontvangst nemen. Enkel bij balans eindigden ze op de 2de plaats.


Nieuws

Jongens en meisjes Team BELGYM in volle voorbereiding van WK Stuttgart

Maandag 9 sep 2019

Afgelopen weekend trokken de jongens en meisjes van Team BELGYM naar het buitenland om er deel te nemen aan twee interlands in aanleiding van het aankomende wereldkampioenschap begin oktober in Stuttgart (GER).

Goud voor jongens Team BELGYM op Interland BEL - FRA

Maandag 2 sep 2019

Op vrijdag 30 augustus kwamen de jongens van Team BELGYM in actie in Fumay (FRA) voor de Interland met Frankrijk.

Jongens Team Belgym in voorbereiding voor Stuttgart

Maandag 26 aug 2019

Afgelopen zaterdag 24 augustus trokken de jongens van Team BELGYM naar Cardiff (GBR) om er deel te nemen aan een internationale competitie.

Draw of lots Stuttgart 2019 is uit

Dinsdag 16 jul 2019

Exact 80 dagen voor de start van het wereldkampioenschap in Stuttgart (GER) maakt de Internationale federatie de startvolgorde van de kwalificaties van het WK bekend.

Nina Derwael pakt GOUD in Minsk

Zondag 30 jun 2019

Zondag 30 juni, de laatste dag op de European Games. Op het programma staan de toestelfinales. Hier zien we de 6 beste gymnasten per toestel opnieuw in actie in de strijd om de medailles.

6de plaats voor Senna Deriks in allroundfinale European Games

Zaterdag 29 jun 2019

Na de kwalificaties is het vandaag, zaterdag 29 juni, tijd voor de finales op de European Games. We starten met de allroundfinale waar de 18 beste gymnasten uit de kwalificaties opnieuw in actie komen.

4 finales op European Games

Donderdag 27 jun 2019

Donderdag 27 juni, het startschot op de European Games voor de gymnasten in de discipline Toestelturnen, onder hen 3 Belgische gymnasten.

Gymnasten Toestelturnen in actie op European Games

Dinsdag 25 jun 2019

Na de acrogymnasten is het van 27 tot 30 juni de beurt aan onze gymnasten in de discipline Toestelturnen om te schitteren op de European Games in Minsk.

Tweemaal GOUD en ZILVER voor Acrotrio op European Games

Zaterdag 22 jun 2019

Van 21 tot 30 juni staat in Minsk (Wit-Rusland) de tweede editie van de European Games op het programma. Deze European Games worden, net als de Olympische Spelen, om de vier jaar georganiseerd.

Acrotoppers in actie op European Games

Donderdag 20 jun 2019

Van 21 tot 30 juni staat in Minsk (Wit-Rusland) de tweede editie van de European Games op het programma. Deze European Games worden, net als de Olympische Spelen, om de vier jaar georganiseerd.