Syndicated Test

Team BELGYM pakt 3 medailles in Glasgow!

Van 2 tot 12 augustus ging in Glasgow (GBR) het Europees kampioenschap Toestelturnen door. Zowel onze jongens als meisjes in beide leeftijdscategorieën (juniores en seniores) kwamen in actie in de SSE Hydro Arena.

De seniores wisten in totaal 6 toestelfinales in de wacht te slepen. Nina Derwael verlengt haar titel als Europees kampioen aan de Damesbrug en voegt er de titel Vice-Europees kampioen aan de balk aan toe. Axelle Klinckaert pakte de bronzen medaille aan grond.

Ook de juniores zetten knappe prestaties neer in Glasgow! De meisjes eindigde op een 6de plaats in het teamklassement en de jongens op de 8ste plaats. Individueel werden er 4 toestelfinales geturnd.

Nieuws

WK-selectie Toestelturnen gekend

Dinsdag 9 okt 2018

Na de interland die afgelopen weekend, zaterdag 6 oktober op de planning stond, werd de Belgische ploeg die ons land zal vertegenwoordigen op het komende wereldkampioenschap Toestelturnen bekend gemaakt.

2 Finales op World Cup Loulé

Maandag 8 okt 2018

Tijdens het weekend van 5 en 6 oktober streden 8 Belgische gymnasten Tumbling & Trampoline op de World Cup in Loulé (POR) voor een plek op het podium.

Goud en brons voor Delhaize TOP-team tijdens interland!

Zaterdag 6 okt 2018

In het weekend van 6 oktober stond in Gent en Varsenare een belangrijke interland voor onze gymnasten Toestelturnen op het programma. Zowel de meisjes als jongens van het Delhaize TOP-team turnden een sterke wedstrijd en behaalden respectievelijk goud en brons in het teamklassement.

Dennis Goossens wordt 11de op World Cup

Maandag 1 okt 2018

Naar aanleiding van het WK eind oktober nam Dennis Goossens (TK Kerels Waasmunster) deel aan de World Cup in Parijs (FRA).

Knappe resultaten voor Acroteams in Boedapest

Zondag 30 sep 2018

Tijdens het weekend van 28-30 september kwamen twee van onze topsport acroteams in actie op de Internationale Acro Cup in Boedapest (HUN).

Dennis Goossens en Noah Kuavita turnen toestelfinales in Glasgow

Zondag 12 aug 2018

Zondag 12 augustus, hét moment van de waarheid voor onze seniores van het Delhaize TOP-Team op het Europees kampioenschap te Glasgow (GBR). Vandaag staan de toestelfinales op de planning!

Rusland wint Teamfinale jongens in Glasgow

Zaterdag 11 aug 2018

Vandaag, zaterdag 11 augustus, ging in de SS Hydro Arena in Glasgow de teamfinale van de jongens door op het Europees kampioenschap!

2 Toestelfinales voor het Delhaize-TOP Team

Donderdag 9 aug 2018

9 Augustus, hét moment voor de seniores jongens om te tonen wat ze in hun mars hebben tijdens de kwalificaties van het Europees kampioenschap in Glasgow (GBR). Hier werkte de ploeg maandenlang naartoe.

Jongens werken podiumtraining af in Glasgow

Woensdag 8 aug 2018

Van 9-12 augustus komen onze jongens in actie in Glasgow (GBR) op het Europees kampioenschap Toestelturnen. Vandaag en gisteren werkten ze alvast hun podiumtraining af.

Nina Derwael pakt Europese titel en zilver, Axelle Klinckaert pakt brons!

Zondag 5 aug 2018

Zondag 5 augustus, the day voor onze seniores van het Delhaize TOP-team. Onze gymnasten zetten alles op alles en geven het beste van zichzelf tijdens de individuele toestelfinales.