Syndicated Test

Van 4 tot 13 oktober is Stuttgart de gaststad voor de 49ste editie van het WK Toestelturnen. 12 gymnasten (waarvan 2 reserves) trekken richting Stuttgart met maar één doel voor ogen, een Olympische teamselectie.

Nieuws

Twee keer goud voor Acro op International Gutenberg Cup

Maandag 14 okt 2019

Naar aanleiding van het Europees kampioenschap later deze maand trokken twee topsportformaties Acro afgelopen weekend naar Mainz (GER) om er deel te nemen aan een internationale competitie.

WK Stuttgart - Nina Derwael WERELDKAMPIOEN Damesbrug

Zaterdag 12 okt 2019

Na haar sterke wedstrijd in de allroundfinale, waar ze knap 5de werd, zet Nina Derwael (TK Sta Paraat-PHH Hasselt) alles op alles in de brugfinale. Aan haar favoriete toestel heeft ze maar één doel, haar wereldtitel verlengen.

WK Turnen - Wat je moet weten over allroundfinale van Nina Derwael

Donderdag 10 okt 2019

Vandaag, 10 oktober, turnt Nina Derwael haar allroundfinale op het WK Turnen. Wat mogen we verwachten van deze finale en waar moeten we op letten?

WK Stuttgart - Nina Derwael wordt 5de in allroundfinale

Donderdag 10 okt 2019

Na de teamfinales staan vanaf vandaag, 10 oktober, de allroundfinales op het programma op het WK Turnen. Nina Derwael (TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt vzw) verdedigt de Belgische driekleur.

Acro naar International Gutenberg Cup

Woensdag 9 okt 2019

Van 10-13 oktober trekken twee topsportformaties Acro naar Mainz (GER) om er deel te nemen aan een internationale competitie.

WK Stuttgart - 18de plaats voor Team BELGYM jongens

Maandag 7 okt 2019

Na de meisjes is het vandaag, maandag 7 oktober, de beurt aan de jongens van Team BELGYM voor hun kwalificaties op het wereldkampioenschap te Stuttgart (GER).

3 finales voor Nina Derwael op WK

Zaterdag 5 okt 2019

Het hoofddoel voor onze Belgische meisjes op het WK in Stuttgart was de Olympische teamselectie. Hiernaast turnt Nina Derwael ook een sterke individuele competitie en plaatst ze zich voor 3 finales.

Olympische teamselectie voor Team BELGYM meisjes

Vrijdag 4 okt 2019

Team BELGYM meisjes plaatst zich op het WK in Stuttgart voor de Olympische Spelen 2020 in Japan. Het Belgische meisjesteam eindigt op de 10de plaats in het teamklassement. Nina Derwael verzamelt individueel drie finales.

Volg het WK Toestelturnen LIVE!

Dinsdag 1 okt 2019

Van 4 tot 13 oktober gaat in Stuttgart het wereldkampioenschap Toestelturnen van start. 12 gymnasten (waarvan 2 reserves) van Team BELGYM zetten alles op alles om de Olympische teamselectie binnen te halen. Mis niets van deze competitie en volg alles LIVE via SPORZA!

Team BELGYM naar WK Toestelturnen

Dinsdag 24 sep 2019

Een record van 93 landen voor het komende wereldkampioenschap Toestelturnen jongens en meisjes. Van 4 tot 13 oktober is Stuttgart de gaststad voor de 49ste editie van het WK Toestelturnen. Na 1989 en 2007 is Stuttgart inmiddels toe aan zijn derde editie, Set New Signs!