Tachina Peeters

Tachina Peeters


Geboren op 27/05/1997
School Colomaplus in mechelen
Richting Haartooi
Club Gymplus
Kijkt op naar Lucie Colebeck
Lengte 1.63 meter
Head coach Luk Goris





Palmares

WedstrijdCategorieJaarPlaatsScoreStad
Wereldkampioenschap Seniores20184 - finale68.600Sint-Petersburg (RUS)
World Cup Seniores20188 - finale62.100Loulé (POR)
Europees kampioenschapSeniores2018468.000Baku (AZE)
WK Sofia (finale)Seniores2017666,000Sofia (BUL)
World CupSeniores2017ZILVER66.300Valladolid (ESP)
World GamesSeniores2017469.200Wroclaw (POL)
Belgisch kampioenschapSeniores2017BRONS61,700Beveren-Waas
Masters FrankrijkSeniores2017GOUD63,900Lons-Le-Saunie
Vlaams kampioenschapSeniores2017853,500Petegem-aan-de-Leie
Frans kampioenschap (team Draveil)Seniores
2016ZILVER32.800La Seyne-sur-mer
World cupSeniores
2016564.000Coimbra (Portugal)
Scalabis cup Seniores
2016GOUD128.900Santarem (Portugal)
Europees kampioenschapSeniores
2016466.500Valladolid (Spanje)
Belgisch kampioenschapSeniores
2016GOUD66.200Gent
Vlaams kampioenschapSeniores
2016GOUD66.100Ekeren
WK Denemarken Seniores2015665,7Odense
World cup PortugalSeniores
2015ZILVER61.900Loulé
World cup FrankrijkSeniores
20151061.600Mouilleron Le Captif
Antwerp CupSeniores
2015GOUD62.100Berchem
Belgisch KampioenschapSeniores
2015GOUD64.700Petegem aan de Leie
Vlaams kampioenschap
Seniores
2015
GOUD
63.300
Eksel







Video's

11.11.2017 - WK 2017

FINALE


25.07.2017 - World Games

FINALE



KWALIFICATIE



Road to Wroclaw - World Games

26.11.2015 - WK 2015

FINALE


KWALIFICATIE