Luka Van den Keybus


Geboren op 14/04/1997
School Artevelde
Richting Bachelor bedrijfsmanagement
Club Gymteam Sint-Niklaas
Lievelingstoestel Brug en Rek
Kijkt op naar Köhei Uchimura
Lengte 1.68 meter
Head coachKoen Van Damme


Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Wereldkampioenschap Senioren 2018 19 - Team 236.644 Doha (QAT)
Europees kampioenschap Senioren 2018 12 - Team 238.528 Glasgow (GBR)
BK Senioren 2018 5 77.400 Izegem (BEL)
EK Senioren 2016 9 - team 250.146 Bern (SUI)
BK Senioren 2016 BRONS 82.800 Gent
DTB-Pokal Senioren 2016 16 - team
- allround
234.000
77.640
Stuttgart (GER)
BK Senioren 2015 4 78.300 Malmedy
European Games Senioren 2015 44 78.998 Baku (AZE)
EK Junioren 2014 32 - allround 78.090 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 7 - team 241.185 Sofia (BUL)
Youth Olympic Games Junioren 2014 ZILVER - rek 13.666 Nanjing (CHN)
Youth Olympic Games Junioren 2014 9 - allround 79.150 Nanjing (CHN)
BK Junioren 2014 ZILVER 80.349 Lauwe

Video's

25.10-03.11.18 - Wereldkampioenschap (Doha)