Luka Van den Keybus


Geboren op 14/04/1997
School Artevelde
Richting Bachelor bedrijfsmanagement
Club Gymteam Sint-Niklaas
Lievelingstoestel Brug en Rek
Kijkt op naar Köhei Uchimura
Lengte 1.68 meter
Head coachKoen Van Damme


Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
BK Senioren 2019 ZILVER 79.850 Libramont (BEL)
Wereldkampioenschap Senioren 2018 19 - Team 236.644 Doha (QAT)
Europees kampioenschap Senioren 2018 12 - Team 238.528 Glasgow (GBR)
BK Senioren 2018 5 77.400 Izegem (BEL)
EK Senioren 2016 9 - team 250.146 Bern (SUI)
BK Senioren 2016 BRONS 82.800 Gent
DTB-Pokal Senioren 2016 16 - team
- allround
234.000
77.640
Stuttgart (GER)
BK Senioren 2015 4 78.300 Malmedy
European Games Senioren 2015 44 78.998 Baku (AZE)
EK Junioren 2014 32 - allround 78.090 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 7 - team 241.185 Sofia (BUL)
Youth Olympic Games Junioren 2014 ZILVER - rek 13.666 Nanjing (CHN)
Youth Olympic Games Junioren 2014 9 - allround 79.150 Nanjing (CHN)
BK Junioren 2014 ZILVER 80.349 Lauwe

Video's

25.10-03.11.18 - Wereldkampioenschap (Doha)