Jonathan Vrolix


Geboren op 09/11/1996
School Artevelde Hogeschool Gent
Richting Sociaal werk
Club Olympia Houthalen
Lievelingstoestel Vloer
Kijkt op naar Max Whitlock, Köhei Uchimura
Lengte 1.60 meter
Head coach
Koen Van Damme


Palmares


Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
WereldkampioenschapSenioren201819 - Team236.644Doha (QAT)
Europees kampioenschapSenioren20189 - Grond (kwalificatie)14.100Glasgow (GBR)
Europees kampioenschapSenioren201812 - Team238.528Glasgow (GBR)
BKSenioren20187 - zonder rek64.950Izegem (BEL)
BK Senioren 2016 8 - zonder rek66.200Gent
EK Junioren 2014 4 - grond14.308 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 7 - team241.185 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 9 - allround81.313 Sofia (BUL)
BK Junioren 2014 4 79.050Lauwe
EYOF Junioren 2013 7- allround 80.900 Utrecht (NED)
EYOF Junioren 2013 5- team 160.550Utrecht (NED)
EYOF Junioren 2013 6 - grond 13.900Utrecht (NED)
EYOF Junioren 2013 7- sprong 13.525 Utrecht (NED)
Interland BEL-SUI-NED-ROU Junioren 2013 4 - allround 81.300Nederland
Interland BEL-SUI-NED-ROU Junioren 2013 2- team Nederland
EK Junioren 2012 5 - grond 14.200 Montpellier (FRA)
EK Junioren 2012 5 - team 244.662 Montpellier (FRA)

Video's

25.10-03.11.18 - Wereldkampioenschap (Doha)