Jimmy Verbaeys



Geboren op 26/08/1993
School Opleiding Trainer A Sport Vlaanderen
Richting
Club Blauwput Omnisport
Lievelingstoestel Brug
Kijkt op naar Het Britse team
Lengte
Head coachKoen Van Damme


Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
BK Senioren 2018 ZILVER 81.150 Izegem (BEL)
Europees kampioenschap Senioren 2017 29 77,565 Cluij-Napoca (ROU)
NK Senioren 2016 ZILVER 84.900 Rotterdam (NED)
EK Senioren 2016 9 - team 250.146 Bern (SUI)
BK Senioren 2016 GOUD 86.350 Gent
Test-Event Olymp. Spelen Senioren 2016 7 - team 342.534 Rio (BRA)
DTB-Pokal Senioren 2016 10 - team
- allround
251.150
84.600
Stuttgart (GER)
Selectietest Stekene Senioren 2016 GOUD - allround 83.800 Stekene
Interland NED-ITA-BEL Senioren 2015 ZILVER - allround 86.500 Heerenveen (NED)
Interland NED-ITA-BEL Senioren 2015 ZILVER - team 338.150 Heerenveen (NED)
Interland ITA-BEL Senioren 2015 BRONS 84.150 Quartu Elena (ITA)
Interland ITA-BEL Senioren 2015 ZILVER - team 333.500 Quartu Elena (ITA)
European Games Senioren 2015 18 - team
26 - allround
162.729
81.797
Baku (AZE)
WK Senioren 2015 92 80.764 Glasgow (GBR)
WK Senioren 2015 17 - team 336.192 Glasgow (GBR)
BK Senioren 2015 GOUD 83.300 Malmedy
EK Senioren 2014 11 - team
8 - allround
250.829
81.831
Sofia (BUL)
WK Senioren 2014 19 - team 334.385 Nanning (CHN)
BK Senioren 2014 ZILVER 83.950 Lauwe
EK Senioren 2013 21 - allround 80.331 Moskou (RUS)
WK Senioren 2013 37 - allround 79.831 Antwerpen
EK Senioren 2012 14 - team 243.259 Montpellier (FRA)
Challenger Cup Senioren 2012 23 - rek
17 - rek
25 - paard
19 - vloer
13.050
14.525
12.825
13.900
Osijek (CRO)
BK Senioren 2012 ZILVER 82.849 Sint-Niklaas
Challenger Cup Senioren 2012 30 - rek 12.525 Cottbus (GER)
Challenger Cup Senioren 2012 23 - brug 14.125 Cottbus (GER)
Challenger Cup Senioren 2012 52 - paard 9.475 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 20 - grond 13.700 Cottbus (GER)
Challenger Cup Senioren 2012 14 - rek 13.700 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 18 - paard 12.950 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 5 - grond 14.250 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 22 - brug 13.450 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 9 - grond 14.475 Gent
Challenger Cup Senioren 2012 30 - rek 12.800 Gent
Challenger Cup Senioren 2012 20 - brug 14.250 Gent
Challenger Cup Senioren 2012 28 - paard 12.875 Gent
Olympische Spelen Senioren 2012 21 - allround
85.230 Londen (GBR)