Jimmy Verbaeys



Geboren op 26/08/1993
School Opleiding Trainer A Sport Vlaanderen
Richting
Club Blauwput Omnisport
Lievelingstoestel Brug
Kijkt op naar Het Britse team
Lengte
Head coachKoen Van Damme


Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
WK Senioren 2019 18 - team kwalificaties 240.360 Suttgart (GER)
European Games Senioren 2019 16 - allroundfinale 78.431 Minsk (RUS)
BK Senioren 2019 BRONS 79.700 Libramont (BEL)
EK Senioren 2019 22 - AA 78.365 Szczecin (POL)
BK Senioren 2018 ZILVER 81.150 Izegem (BEL)
Europees kampioenschap Senioren 2017 29 77,565 Cluij-Napoca (ROU)
NK Senioren 2016 ZILVER 84.900 Rotterdam (NED)
EK Senioren 2016 9 - team 250.146 Bern (SUI)
BK Senioren 2016 GOUD 86.350 Gent
Test-Event Olymp. Spelen Senioren 2016 7 - team 342.534 Rio (BRA)
DTB-Pokal Senioren 2016 10 - team
- allround
251.150
84.600
Stuttgart (GER)
Selectietest Stekene Senioren 2016 GOUD - allround 83.800 Stekene
Interland NED-ITA-BEL Senioren 2015 ZILVER - allround 86.500 Heerenveen (NED)
Interland NED-ITA-BEL Senioren 2015 ZILVER - team 338.150 Heerenveen (NED)
Interland ITA-BEL Senioren 2015 BRONS 84.150 Quartu Elena (ITA)
Interland ITA-BEL Senioren 2015 ZILVER - team 333.500 Quartu Elena (ITA)
European Games Senioren 2015 18 - team
26 - allround
162.729
81.797
Baku (AZE)
WK Senioren 2015 92 80.764 Glasgow (GBR)
WK Senioren 2015 17 - team 336.192 Glasgow (GBR)
BK Senioren 2015 GOUD 83.300 Malmedy
EK Senioren 2014 11 - team
8 - allround
250.829
81.831
Sofia (BUL)
WK Senioren 2014 19 - team 334.385 Nanning (CHN)
BK Senioren 2014 ZILVER 83.950 Lauwe
EK Senioren 2013 21 - allround 80.331 Moskou (RUS)
WK Senioren 2013 37 - allround 79.831 Antwerpen
EK Senioren 2012 14 - team 243.259 Montpellier (FRA)
Challenger Cup Senioren 2012 23 - rek
17 - rek
25 - paard
19 - vloer
13.050
14.525
12.825
13.900
Osijek (CRO)
BK Senioren 2012 ZILVER 82.849 Sint-Niklaas
Challenger Cup Senioren 2012 30 - rek 12.525 Cottbus (GER)
Challenger Cup Senioren 2012 23 - brug 14.125 Cottbus (GER)
Challenger Cup Senioren 2012 52 - paard 9.475 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 20 - grond 13.700 Cottbus (GER)
Challenger Cup Senioren 2012 14 - rek 13.700 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 18 - paard 12.950 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 5 - grond 14.250 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 22 - brug 13.450 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 9 - grond 14.475 Gent
Challenger Cup Senioren 2012 30 - rek 12.800 Gent
Challenger Cup Senioren 2012 20 - brug 14.250 Gent
Challenger Cup Senioren 2012 28 - paard 12.875 Gent
Olympische Spelen Senioren 2012 21 - allround
85.230 Londen (GBR)