Dennis Goossens


Geboren op 16/12/1993
School KU Leuven
Richting Schakelprogramma Industrieel Ingenieur Elektromechanica
Lid van de club TK Kerels Waasmunster vzw
Lievelingstoestel Ringen
Kijkt op naar Atleten op hoog niveau
Lengte 1.60 meter
Head coachKoen Van Damme



Palmares

WedstrijdCategorieJaarPlaatsScoreStad
WereldkampioenschapSenioren201819 - Team236.644Doha (QAT)
WereldkampioenschapSenioren20189 - Kwalificatie Ringen14.533Doha (QAT)
World Challenge CupSenioren201811 - Kwalificatie Ringen14.050Parijs (FRA)
Europees kampioenschapSenioren20187 - Finale Ringen13.700Glasgow (GBR)
Europees kampioenschapSenioren201812 - Team238.528 Glasgow (GBR)
Belgisch kampioenschap Senioren2018enkel ringen 14.950 ringenIzegem (BEL)
World Cup DohaSenioren20187 - Ringen14.133Doha (QAT)
Europees kampioenschapSenioren201715 - Ringen14,233Cluij-Napoca (ROU)
World Cup DohaSenioren20175 - Ringen (Finale)14.500Doha (QAT)
Olympische SpelenSenioren20168 - Ringen (Finale)14.933Rio (BRA)
NK (selectiewedstrijd OS)Senioren2016SELECTIE OS! 15.800 - ringenRotterdam (NED)
EKSenioren20167 - Ringen (Kwalificatie)15.366Bern
EKSenioren20167 - Ringen (Finale)15.266Bern
EKSenioren20169 - Team250.146Bern (SUI)
World CupSenioren20165 - Ringen15.000Varna (BUL)
BK Senioren20161 - Ringen15.350Gent
Test-Event Olymp. SpelenSenioren20167 - Team342.534Rio (BRA)
World Cup - Turnier Der MeisterSenioren2016BRONS - Ringen (Finale)15.033Cottbus (GER)
EK Senioren201510 - Ringen15.200Montpellier (FRA)
Osijek Challenge CupSenioren20136 - Ringen (Finale)14,750Osijek (HON)
EKSenioren201339 - Ringen13.900Moskou
WKSenioren201312 - Ringen15.191Antwerpen
GymfinalesSenioren20131 - Ringen14.450Gent



Video's

25.10-03.11.18 - Wereldkampioenschap (Doha)


13.08 - Europees kampioenschap (Glasgow)


22.-24.03 - World Cup Dennis Goossens (Doha)


Olympische Spelen 2016 (Rio)