Maellyse Brassart


Geboren op 22/06/2001
School Kon. Atheneum Voskenslaan
Richting 6 Moderne talen
Club Gym Passion Herseaux
Lievelingstoestel Vloer
Kijkt op naar Simone Biles
Lengte1.62 meter
Head coachYves Kieffer & Marjorie Heuls

Palmares

WedstrijdenCategorieJaarPlaatsScoreStad
WereldkampioenschapSenioren201811 - team158.970Doha (QAT)
Europees kampioenschapSenioren20187de - Finale balk12,266Glasgow (GBR)
Europees kampioenschap Senioren20183 Team - Kwalificaties 159.331Glasgow (GBR)
Belgisch kampioenschap Senioren2018449.050Izegem (BEL)
Team Challenge StuttgartSenioren2018GOUD156.463Stuttgart (GER)
WereldkampioenschapSenioren201725 - Kwalificaties50.807Montréal (CAN)
Flanders International Team ChallengeSenioren2017ZILVER - allround53,099Gent
Flanders International Team ChallengeSenioren20173 - team Jun/Sen202.128Gent
Belgisch kampioenschapSenioren2017ZILVER - allround51.050Libramont (BEL)
Europees kampioenschapJunioren201614 - allround51,833Bern
Belgisch kampioenschapJunioren2016250,900Gent
Flanders International Team Challenge
Jun20152 - team216,000Gent
Flanders International Team Challenge
Jun20154 - team Jun/Sen208,650
Gent





Video's

25.10-03.11.18 - Wereldkampioenschap (Doha)




02.08.18 - Europees kampioenschap (Glasgow)