Maellyse Brassart


Geboren op 22/06/2001
School Kon. Atheneum Voskenslaan
Richting 6 Moderne talen
Club Gym Passion Herseaux
Lievelingstoestel Vloer
Kijkt op naar Simone Biles
Lengte1.62 meter
Head coachYves Kieffer & Marjorie Heuls

Palmares

WedstrijdenCategorieJaarPlaatsScoreStad
WKSeniores201910 Team - Kwalificatie161.238Stuttgart (GER)
FIT-ChallengeSeniores2019GOUD - teamfinale207.245Gent (BEL)
Europees kampioenschapSeniores201912 - AA finale51.166Szczecin (POL)
GymnixSeniores20198 - Finale brug11.700Montréal (CAN)
GymnixSeniores20196 - Finale vloer12.400Montréal (CAN)
GymnixSeniores201910 - allround51.656Montréal (CAN)
WereldkampioenschapSeniores201811 - team158.970Doha (QAT)
Europees kampioenschapSeniores20187de - Finale balk12,266Glasgow (GBR)
Europees kampioenschap Seniores20183 Team - Kwalificaties 159.331Glasgow (GBR)
Belgisch kampioenschap Seniores2018449.050Izegem (BEL)
Team Challenge StuttgartSeniores2018GOUD156.463Stuttgart (GER)
WereldkampioenschapSeniores201725 - Kwalificaties50.807Montréal (CAN)
Flanders International Team ChallengeSeniores2017ZILVER - allround53,099Gent
Flanders International Team ChallengeSeniores20173 - team Jun/Sen202.128Gent
Belgisch kampioenschapSeniores2017ZILVER - allround51.050Libramont (BEL)
Europees kampioenschapJuniores201614 - allround51,833Bern
Belgisch kampioenschapJuniores2016250,900Gent
Flanders International Team Challenge
Juniores20152 - team216,000Gent
Flanders International Team Challenge
Juniores20154 - team Jun/Sen208,650
Gent





Video's

25.10-03.11.18 - Wereldkampioenschap (Doha)




02.08.18 - Europees kampioenschap (Glasgow)