Julie Vandamme


Geboren op 06/11/2003
School Kon. Atheneum Voskenslaan
Richting 4 WETO
Club Turnclub Varsenare
Lievelingstoestel Sprong
Kijkt op naar Nina Derwael
Lengte 1.52 meter
Head coach Yves Kieffer & Marjorie Heuls

Palmares

Wedstrijden Categorie Jaar Plaats Score Stad
FIT-Challenge Senioren 2019 GOUD - Teamfinale 207.425 Gent (BEL)
Master Massilia Junioren 2018 9 - AA finale 49.500 Marseille (FRA)
Master Massilia
Junioren20186 - Finale balk 11.667 Marseille (FRA)
Master Massilia Junioren2018BRONS - Teamfinale 149.550Marseille (FRA)
Belgisch kampioenschap 14-182018448.350Izegem (BEL)
EYOF Junioren201721- AA finale47.650Gyor (HUN)

Video's

Master Massilia 2018 - (Marseille)


EYOF 2017 - (Gyor)