Axelle Klinckaert


Geboren op 28/05/2000
School Odisee hogeschool Gent
Richting Biomedische laboratorium technologie
Club GymMAX vzw
Lievelingstoestel Vloer
Kijkt op naar Larissa Iordache
Lengte 1.50 meter
Head coachYves Kieffer & Marjorie Heuls


Palmares

Wedstrijden Categorie Jaar Plaats Score Stad
Wereldkampioenschap Senioren 2018 18 - Allroundfinale 51.832 Doha (QAT)
Wereldkampioenschap Senioren 2018 11 - team 158.970 Doha (QAT)
Europees kampioenschap Senioren 2018 BRONS - grond 13.400 Glasgow (GBR)
Europees kampioenschap Senioren 2018 3de Team - Kwalificaties 159.331 Glasgow (GBR)
Belgisch kampioenschap Senioren 2018 ZILVER 51.000 Izegem (BEL)
World Cup Doha Senioren 2018 GOUD - Grond 13.333 Doha (QAT)
Team Challenge Stuttgart Senioren 2018 GOUD 156.463 Stuttgart (GER)
Elite Gym Massilia Senioren 2017 6 - Grond (finale) 11.867 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2017 6 - team (finale) 151.650 Marseille (FRA)
Open NK Senioren 2016 3 55.584 Rotterdam (NED)
Olympisch Test Event Senioren 2016 BRONS - team 221.438 Rio (BRA)
Internat. tornooi Gymnix Senioren 2016 GOUD - team 55.316 Montreal (CAN)
Internat. tornooi Gymnix
Senioren 2016 ZILVER - allround 56.125 Montreal (CAN)
Internat. tornooi Gymnix
Senioren 2016 GOUD - grond 14.275 Montreal (CAN)
Top Gym Junioren 2015 GOUD 55.316 Charleroi
EYOF Junioren 2015 GOUD - grond 14.100 Tbilisi (GEO)
EYOF Junioren 2015 GOUD - balk 13.950 Tbilisi (GEO)
EYOF Junioren 2015 ZILVER - allround 55.750 Tbilisi (GEO)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 ZILVER - sprong 14.133 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 ZILVER - grond 14.100 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 11 - allround 54.950 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 4 - team 165.300 Marseille (FRA)
VK Junioren 2015 BRONS 51.000 Stekene
EK Junioren 2014 7 - grond 13.366 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 8 - balk 12.933 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 24 - allround 49.632 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 6 - team 160.029 Sofia (BUL)

Video's

25.10-03.11.18 - Wereldkampioenschap (Doha)



02.08 - Europees kampioenschap (Glasgow)



Test Event 2016 (Rio)