Maellyse Brassart


Geboren op 22/06/2001
School Kon. Atheneum Voskenslaan
Richting 5 Wetenschappen-Topsport
Club Gym Passion Herseaux
Lievelingstoestel Vloer
Kijkt op naar Simone Biles
Lengte1.60 meter
Head coachYves Kieffer & Marjorie Heuls

Palmares

WedstrijdenCategorieJaarPlaatsScoreStad
Team Challenge StuttgartSenioren2018GOUD156.463Stuttgart (GER)
WereldkampioenschapSenioren201725 - Kwalificaties50.807Montréal (CAN)
Flanders International Team ChallengeSenioren2017ZILVER - allround53,099Gent
Flanders International Team ChallengeSenioren20173 - team Jun/Sen202.128Gent
Belgisch kampioenschapSenioren2017ZILVER - allround51.050Libramont (BEL)
Europees kampioenschapJunioren201614 - allround51,833Bern
Belgisch kampioenschapJunioren2016250,900Gent
Flanders International Team Challenge
Jun20152 - team216,000Gent
Flanders International Team Challenge
Jun20154 - team Jun/Sen208,650
Gent





Video's

08.10 - Wereldkampioenschap (Montréal)