Julie Meyers


Geboren op 17/08/2000
School Kon. Atheneum Voskenslaan
Richting 6 Moderne Talen-Topsport
Club TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt vzw
Lievelingstoestel Sprong
Kijkt op naar Guillia Steingruber
Lengte 1.62 meter
Head coachYves Kieffer & Marjorie Heuls



Palmares

Wedstrijden Categorie Jaar Plaats Score Stad
Elite Gym Massilia Senioren 2017 6 - team (finale) 151.650 Marseille (FRA)
Flanders International Team Challenge Senioren 2017 3 - team jun/sen 202.128 Gent
Europees kampioenschap Senioren 2017 58 45,732 Cluij-Napoca (ROU)
Open NK Senioren 2016 13 52.575 Rotterdam (NED)
EK Senioren 2016 9 - team 161.930 Bern (SUI)
Internat. tornooi Gymnix Senioren 2016 5 - team 53.183 Montreal (CAN)
Internat. tornooi Gymnix
Senioren 2016 13 - allround 52.825 Montreal (CAN)
Internat. tornooi Gymnix
Senioren 2016 7 - grond 12.325 Montreal (CAN)
Top Gym Junioren 2015 5 53.183 Charleroi
Elite Gym Massilia Senioren 2015 29 - allround 48.350 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 4 - team 165.300 Marseille (FRA)
BK Junioren 2015 3 50.250 Malmedy
Flanders International Team Challenge Junioren 2015 7 (ind.) - 4 (team) 52.800 Gent
VK Junioren 2015 4 49.833 Stekene
Sandra Clarke Invitational Junioren 2014 1 48.767 Nottingham (GBR)

Video's

12.03 - TOP-12 Julie Meyers (Valenciennes)