Rune Hermans



Geboren op 09/05/1999
School Kon. Atheneum Gent Voskenslaan
Richting 6 Wetenschappen-Topsport
Club Gym Haacht
Lievelingstoestel Brug
Kijkt op naar Simone Biles (USA)
Lente 1.62 meter





Palmares

Wedstrijden Categorie Jaar Plaats Score Stad
Wereldkampioenschap Senioren 2017 11 - Allround (finale) 52.299 Montréal (CAN)
World Cup Senioren 2017 5 - Grond (finale) 13.100 Paris (FRA)
World Cup Senioren 2017 8 - Brug (finale) 12.150 Paris (FRA)
Flanders International Team Challenge Senioren 2017 GOUD - allround 53.265 Gent
Flanders International Team Challenge Senioren 2017 3 - team jun/sen 202.128 Gent
Belgisch kampioenschap Senioren 2017 GOUD - allround 52.400 Libramont (BEL)
Olympische Spelen Senioren 2016 34 - allround (kwalificatie) 54.508 Rio (BRA)
Olympische Spelen Senioren 2016 12 - team 167.838 Rio (BRA)
Open NK Senioren 2016 8 54.251 Rotterdam (NED)
Olympisch Test Event Senioren 2016 BRONS - team 221.438 Rio (BRA)
Internat. tornooi Gymnix Senioren 2016 - 3 toestellen 40.225 Montreal (CAN)
WK Senioren 2015 19 - allroudfinale 55.332 Glasgow (GBR)
WK Senioren 2015 11 - team 219.780 Glasgow (GBR)
Interland ITA-BEL-ESP-ROU Senioren 2015 10
BRONS - team
54.450
218.550
Novara (ITA)
Interland BEL-SWE-AUT Senioren 2015 ZILVER
GOUD - team
52.783
211.549
Moeskroen
BK Senioren 2015 6 25.266 Malmedy
Int. tornooi Masters 2014 BRONS - team 160.867 Marseille (FRA)
Int. tornooi Masters 2014 ZILVER 54.134 Marseille (FRA)
EK Junioren 2014 9 53.765 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 6 - team 160.029 Sofia (BUL)
Interland FRA-BEL-ROU Junioren 2014 4 53.400 Avoine (FRA)
BK Junioren 2014 ZILVER 52.850 Mechelen
Internat. tornooi Gymnix Junioren 2014 6 53.891 Montréal (CAN)

Video's

08.10 - Wereldkampioenschap (Montréal)


17.09 - FINALE WORLD CUP (Paris)



11.06 - FIT-Challenge 2017 (Gent)







Olympische Spelen 2016 (Rio)