Syndicated Test

TEAM BELGYM @ THE WORLD GAMES

Onze gymnasten turnden stuk voor stuk knappe oefeningen op de World Games in Wroclaw. Zo’n 3.500 atleten uit meer dan 100 landen zakten af naar Polen om deel te nemen aan deze 10de editie van de wereldspelen in Europa. De Wereldspelen of World Games zijn een internationaal sportevenement voor sporten en sportonderdelen die niet binnen de Olympische Spelen vallen.

Noémie Lammertyn & Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze), mochten op maandag 24 juli de zilveren medaille in ontvangst nemen. Kilian Goffaux (Sportac Deinze) & Robin Casse (VGL Niel) namen plaats op het derde schavotje. En Tachina Peeters (Gymplus) sprong een ongelofelijke sterke finale waarin ze uiteindelijk als 4de eindigde!

Nieuws

GOUD voor Nina Derwael aan Damesbrug op World Cup

Maandag 18 sep 2017

Tijdens het weekend van 16 en 17 september vond in Parijs de laatste World Cup Toestelturnen van het jaar plaats. Drie jongens en twee meisjes van Team Belgym zakten af naar Frankrijk met grote ambities.

Acroduo's winnen World Cup 2017!

Maandag 11 sep 2017

Van 8 tot 10 september stond in Lissabon (POR) de laatste wereldbeker Acro van 2017 op het programma. Onze twee seniores duo's wisten opnieuw 3 knappe oefeningen te brengen!

Meisjes Team BELGYM turnen voorbereidingswedstrijd in Nederland

Maandag 11 sep 2017

Naar aanleiding van het wereldkampioenschap in Montreal (CAN) eind september turnden de meisjes van Team BELGYM zaterdag een voorbereidingswedstrijd in Duiven (NED).

WK Toestelturnen, selectie Team BELGYM bekend!

Maandag 4 sep 2017

Van 2 tot 8 oktober zijn alle ogen van de fans Toestelturnen meisjes en jongens gericht op Canada. Daar gaat de 47ste editie van het Wereldkampioenschap Artistieke gymnastiek door. Maandag 4 september, werd de Belgische selectie bekend gemaakt.

Tachina Peeters 4e op finale World Games!

Dinsdag 25 jul 2017

Tachina Peeters (Gymplus) zet persoonlijk record op de World Games in Wroclaw!