Syndicated Test

TEAM BELGYM @ THE WORLD GAMES

Onze gymnasten turnden stuk voor stuk knappe oefeningen op de World Games in Wroclaw. Zo’n 3.500 atleten uit meer dan 100 landen zakten af naar Polen om deel te nemen aan deze 10de editie van de wereldspelen in Europa. De Wereldspelen of World Games zijn een internationaal sportevenement voor sporten en sportonderdelen die niet binnen de Olympische Spelen vallen.

Noémie Lammertyn & Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze), mochten op maandag 24 juli de zilveren medaille in ontvangst nemen. Kilian Goffaux (Sportac Deinze) & Robin Casse (VGL Niel) namen plaats op het derde schavotje. En Tachina Peeters (Gymplus) sprong een ongelofelijke sterke finale waarin ze uiteindelijk als 4de eindigde!

Nieuws

Tachina Peeters 4e op finale World Games!

Dinsdag 25 jul 2017

Tachina Peeters (Gymplus) zet persoonlijk record op de World Games in Wroclaw!

BRONS voor Kilian & Robin op World Games

Dinsdag 25 jul 2017

Kilian Goffaux (Sportac Deinze) en Robin Casse (VGL Niel) kwalificeerden zich voor de finale van de World Games in Wroclaw (POL) en gaan met de bronzen medaille naar huis!

ZILVER voor Noémie en Lore op World Games!

Maandag 24 jul 2017

Maandag 24 juli, een belangrijke dag voor het meisjes paar Noémie Lammertyn & Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze). Vandaag stond voor hen hun wedstrijddag op het programma op de World Games in Polen.

Nina Derwael ontwikkelt haar eigen lijn gymnastiekmateriaal

Vrijdag 30 jun 2017

Na het succes van haar eigen ontworpen turnpak kondigt Nina Derwael (TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt) vandaag een samenwerking met Janssen-Fritsen aan: ze brengt haar eigen lijn gymnastiekmateriaal op de markt!

Meet Team BELGYM: Tachina Peeters

Donderdag 29 jun 2017

Deze zomer is het zover, de World Games 2017. De Wereldspelen zijn een Internationaal sportevenement voor alle sporten en sportonderdelen die geen Olympische discipline zijn. Net als de Olympische Spelen vinden ze om de vier jaar plaats.

Mis niets van Team BELGYM


TTM - Brugfinale EK

TTM - Allroundfinale EK

TTJ - Allroundfinale EK

ACRO - World Cup Puurs

Team BELGYM#wearegym

Twitter wordt geladen