Syndicated Test

TEAM BELGYM @ THE WORLD GAMES

Onze gymnasten zijn helemaal klaar om de Belgische driekleur te verdedigen op de World Games in Wroclaw. Zo’n 3.500 atleten uit meer dan 100 landen zakken af naar Polen om deel te nemen aan deze 10de editie van de wereldspelen in Europa. De Wereldspelen of World Games zijn een internationaal sportevenement voor sporten en sportonderdelen die niet binnen de Olympische Spelen vallen.

Ze zijn tussen de 14 en 20 jaar oud en werken al jaren naar deze competitie toe. Noémie Lammertyn & Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze), Kilian Goffaux (Sportac Deinze) & Robin Casse (VGL Niel) en Tachina Peeters (Gymplus) vertrekken als Team BELGYM vastberaden om het beste van zichzelf te geven. Volg hun finales LIVE via onderstaande livestream!

Live Stream World Games

Team Belgym @ the world gamesNieuws

Tachina Peeters 4e op finale World Games!

Dinsdag 25 jul 2017

Tachina Peeters (Gymplus) schrijft vandaag geschiedenis op de World Games in Wroclaw!

BRONS voor Kilian & Robin op World Games

Dinsdag 25 jul 2017

Kilian Goffaux (Sportac Deinze) en Robin Casse (VGL Niel) kwalificeerden zich voor de finale van de World Games in Wroclaw (POL) en gaan met de bronzen medaille naar huis!

ZILVER voor Noémie en Lore op World Games

Maandag 24 jul 2017

Maandag 24 juli, een belangrijke dag voor het meisjes paar Noémie Lammertyn & Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze). Vandaag stond voor hen hun wedstrijddag op het programma op de World Games in Polen.

Team BELGYM werkt podiumtraining af in Wroclaw

Maandag 24 jul 2017

Zaterdag vertrokken de 5 gymnasten van Team BELGYM samen met hun coaches vastberaden naar Wroclaw om er deel te nemen aan hét belangrijkste sportevent voor niet Olympische disciplines. Vandaag stonden ze voor het eerst in de grote arena.

Volg Team BELGYM op de World Games!

Zaterdag 22 jul 2017

Eindelijk is het zover, de World Games 2017. Ze hebben er keihard voor gewerkt en ze zijn er klaar voor! Klaar om onze Belgische driekleur te verdedigen tijdens de Wereldspelen in Polen.

Mis niets van Team BELGYM


TTM - Brugfinale EK

TTM - Allroundfinale EK

TTJ - Allroundfinale EK

ACRO - World Cup Puurs#wearegym

Twitter wordt geladen