w

Wij zijn Team BELGYM, de verschillende geselecteerde gymnasten (seniores) die op internationale gymnastiekwedstrijden België vertegenwoordigen. Via deze website kan je voor de verschillende disciplines de selecties voor EK, WK, OS en World Games terugvinden. Deze site wordt continue up-do-date gezet en uitgebreid met andere geselecteerde disciplines en gymnasten van zodra een nieuwe selectie gekend is.

Team BELGYM staat voor de sporter die elke training opnieuw tot het uiterste gaat met maar één doel voor ogen, het behalen van dat gewenste succes. Achter die sporter staat een volledige entourage die de gymnast ondersteunt op weg naar zijn/haar ultieme droom. Hier brengen we niet louter de feiten, maar ook de emoties achter de gymnast.

Kom te weten welke gymnasten deel uit maken van Team BELGYM en hoe hun planning in functie van de aankomende wedstrijden eruit ziet. Maak kennis met de "wie" achter de gymnast en volg hun planning op de voet. Onder de rubriek "Nieuws" vind je per discipline de meest up-to-date info betreffende stages, voorbereidingen, wedstrijden,...

Na de Olympische Spelen in Rio en het Europees kampioenschap in Cluj-Napoca kijken we uit naar de World Games:

  • Acro - World Games (20-30/07 - Wroclaw (POL))
  • Tumbling - World Games (20-30/07 - Wroclaw (POL))
TOESTELTURNEN MEISJES
Toestelturnen meisjes
TOESTELTURNEN JONGENS
Toestelturnen jongens
ACRO
Acro
TUMBLING
Tumbling

Nieuws

Het Nina Derwael turnpak is er!

Woensdag 24 mei 2017

Nina Derwael (TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt) won op het Europees kampioenschap in Cluj-Napoca de gouden medaille aan de damesbrug. Vandaag stelt ze met veel trots haar zelf ontworpen turnpak aan jullie voor!

Tachina op stage in Stavropol

Maandag 22 mei 2017

Zondag 21 mei vertrok Tachina Peeters (Gymplus) met haar trainer Luk Goris richting Stavropol (RUS). Daar zal ze haar laatste voorbereidingen voor de World Games afmaken.

Tachina Peeters wint French Masters

Maandag 8 mei 2017

In voorbereiding op de World Games, nam Tachina Peeters (Gymplus) het weekend van 6 en 7 mei deel aan de French Masters. En ze zette haar prima vorm kracht bij door de overwinning te pakken!

Nina Derwael pakt als eerste Belg ooit GOUD in brugfinale op EK!

Zaterdag 22 apr 2017

Van 19 tot 23 april gaat de 7de editie van het Europees kampioenschap Toestelturnen door in Cluj-Napoca (ROU). Onze gymnasten van het Delhaize TOP-team zetten alles op alles.

Belgische toppers op tv!

Dinsdag 18 apr 2017

Het wedstrijdseizoen draait op volle toeren en dat is ook de media niet ontgaan. Sporza en avs wisten vier van onze topsporters te strikken voor een exclusieve reportage.

Mis niets van Team BELGYM


TTM - Brugfinale EK

TTM - Allroundfinale EK

TTJ - Allroundfinale EK

ACRO - World Cup Puurs#wearegym

Twitter wordt geladen