Acroduo's winnen World Cup 2017!

Delphine Gosseye   ‐  Maandag 11 sep 2017

Van 8 tot 10 september stond in Lissabon (POR) de laatste wereldbeker Acro van 2017 op het programma. Onze twee seniores duo's wisten opnieuw 3 knappe oefeningen te brengen!

Afgelopen zomer schitterden ze nog op de World Games in Polen met Zilver en Brons. Een goede maand later staan ze opnieuw op de wedstrijdvloer in Portugal voor de 4de World Cup van dit seizoen. Noémie Lammertyn & Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze) en Kilian Goffaux (Sportac Deinze) & Robin Casse (VGL Niel) tonen opnieuw wat ze waard zijn en brengen de World Cup-beker mee naar huis!

Tijdens de eerste twee World Cups van dit seizoen, Maia (POR) en Puurs (BEL), wisten onze twee duo's het goud in beslag te nemen. Aan de derde World Cup namen onze gymnasten niet deel, maar in Lissabon waren beide duo's opnieuw present. Noémie & Lore namen het op tegen 2 andere teams en halen een monsterscore van 29,310 punten, opnieuw goed voor goud. Kilian & Robin namen het op tegen 7 andere teams en nemen met een puntenverschil van 0,02 punten het zilver in beslag.

Beide teams wisten bovendien de World Cup-competitie te winnen en mochten de World Cup-beker in ontvangst nemen!

Onze gymnasten bereiden zich momenteel verder voor op het Europees kampioenschap dat in oktober op de planning staat.

Proficiat!Mis niets van Team BELGYM